Martin&Co

Martin&Co är ett teknikkonsultföretag med verksamhet i sydöstra Sverige. Företaget startade 2009 och har sitt säte i Växjö.

Martin af Bjur är ägare och ansvarar för verksamheten och kommer närmast från entreprenadföretaget NCC där han arbetat som projekteringsledare. Han har även varit verksam som avdelningschef och byggnadskonstruktör vid konsultbolaget Tyréns i Växjö. 

 
Martin&Co erbjuder tekniska och administrativa konsulttjänster inom byggbranschen.
Vi riktar oss mot andra kvalficerade företag inom branschen
och tar inte emot mindre uppdrag fån privatpersoner.
 

"Vi litar på våra kunskaper. Det kan våra uppdragsgivare också göra."

Martin & Co projekterar olika typer av byggnader, anläggningar och miljöer – från idé till uppföljning. Vårt arbete präglas av ett långsiktigt miljö- och kvalitetstänkande, vi arbetar för varaktiga kundrelationer och ser varje projekt, oavsett storlek, som en referens. Vi tar inte våra kunders förtroende för givet utan arbetar ständigt för det. Inom företaget har vi 40 års samlade studier på universitet och högskola. Lägg därtill 150 års arbetslivserfarenhet. Vårt helhetstänkande och höga nivå av tekniskt kunnande samt våra samlade branschkunskaper ger våra uppdragsgivare stora fördelar. Det ger helt enkelt varje projekt rätt förutsättningar att hamna inom önskade ramar vad gäller till exempel budget och tid, samt att krav på energiförbrukning, fuktsäkerhet och kvalitet uppfylls. Detta utan att tappa fokus på byggnadens säkerhet. Summan av våra kunskaper inom befintliga och nya byggnaders användning, ekonomi, produktionsteknik och estetik hamnar utan undantag på pluskontot hos våra kunder. Våra uppdragsgivare kan tryggt lita på våra kunskaper - det gör vi.